ANKARA / ÇANKAYA - Kavaklıdere Ortaokulu

Ara

Kavaklıdere Ortaokulu 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Sınav Tarihleri Çizelgede sunulmuştur.

ÜLKE GENELİNDE 6.SINIFLAR  İÇİN YAPILACAK ORTAK SINAVLARA YÖNELİK KONU SORU DAĞILIM TABLOLARINA LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

"Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak. Servet ve onun tabii neticesi olan refah ve saadet yalnız ve ancak çalışkanların hakkıdır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

KAVAKLIDERE  ORTAOKULU

KAVAKLIDERE  ORTAOKULU 2023-2024 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM  2.ORTAK SINAV TARİHLERİ ÇİZELGESİ

DERS ADI

SINAV TARİHİ

SINAV SAATİ

SINIFLAR

AÇIKLAMA

TÜRKÇE

26/12/2023

Bakanlığın bildireceği saate göre yapılacaktır.

5. 6.7.8. SINIFLAR

BAKANLIĞIN  İLGİLİ GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA 6. SINIFLARIN TÜRKÇE MATEMATİK  DERSİ 2.SINAVLARI  BAKANLIKÇA HAZIRLANACAK SORULARLA YAPILACAKTIR.

MATEMATİK

26/12/2023

Bakanlığın bildireceği saate göre yapılacaktır.

FEN BİLİMLERİ

29/12/2023

5. 6.7.8. SINIFLAR

DERS ZÜMRE KURULLARINCA ÖLÇME DEĞERLENDİRME İLKELERİ DOĞRULTUSUDA HAZIRLANAN SORULARLA YAPILACAKTIR

SOSYAL BİLGİLER /İNKILAP TARİHİ

28/12/2023

27/12/2023

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

25/12/2023

5. 6.7.8. SINIFLAR

1-SEÇMELİ DERSLERİN VE BECERİ TEMELLİ DERSLERİN SINAVLARI BU TARİHLER DIŞIDAKİ ZAMANLARDA DERS ÖĞRETMENİ TARAFINDAN BELİRLENEREK E OKUL SINAV TARİHLERİ MODÜLÜNE İŞLENİP YAPILACAKTIR.

2-SINAV TARİHLERİ 3 Ekim 2023 TARİHİNE KADAR İLGİLİ DERS ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN MODÜLE İŞLENECEKTİR.                                                                                                                                                                                            13/12/2023

Köksal ARSLAN

OKUL MÜDÜRÜ

Ara

Öğrencimiz Emir Karagülle Bulgaristan'da düzenlenen uluslararası yarışmalarda Eskrim Dünya '3 üncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazanmıştır.Sevgili öğrencimizi kutluyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz.

1954 yılından bu yana çeşitli kupaları ,şiltleri çatısı altında barındıran okulumuza bir gurur daha yaşattın Emir..Dünya şampiyonluğunu bekliyoruz.

Kas

Cumhuriyetmizin kurucusu, halkın yiten umutlarını canlandıran Türk'ün büyük Atası Mareşal Gazi Mustafa Kemal'i ölümünün 85.yıl döneminde saygıyla minnetle anıyoruz.Aziz ruhu şad makam-ı âli olsun.

Ekm

26 Ekim günü elimize tam 21 yıl önce yazılmış bir mektup ulaştı. Kavaklıdere Ortaokulunda görev yapan ve okulumuza gönül bağıyla bağlı Hocalarımız Cumhuriyetimizin 100.yılında "genç müdür" diye hitap ettikleri 2023 yılı Kavaklıdere Ortaokulu müdüründen bir istekleri vardı:"Bizleri, sağlıklı olursak, 2023 yılı,Cumhuriyetimizin 100. yııl kutlamalarına  davet eder misiniz?". Mektuptaki tüm telefonlar ev telefonu olduğu için çoğu kapanmıştır Ayrıca ne yazık ki hocalarımızın arasında vefat edenlerin  olduğunu öğrendik. Rahatsızlığı nedeniyle katılamayanlar da  oldu. Bazı hocalarımızın da başka şehirlere yerleştiği haberini  aldık.

Mektubu  18 Ekim  2002 tarihinde bize yazan kıymetli hocamız  emekli öğretmen Sayın Sevinç Özdoğan  hanımefendiye teşekkür ederiz.

29 Ekim günü Sayın Kaymakamımız Murat Duru, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan Işık ve şube müdürlerimizin iştirak ettiği 100.Yıl Kutlama Töreninde Sayın Sevinç Özdoğan hocamızın isteğini yerine getirdik.Kendileri yaptıkları konuşmada Okul Müdürümüz Köksal Arslan'a teşekkürlerini beyan ettiler; tarifsiz duygular içerisinde olduklarını vurguladılar,

Okulumuzun geçmişine ışık tutarak, geleceğimizi aydınlatıyoruz.Kavaklıdere Ortaokuluna gönülden bağlı, aidiyet duygusunu yitirmemiş meslek büyüklerimize saygı, sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz.

Ekm

Çin  Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Sayın Meifen Zhou okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz ile Odtü ve Xiamen üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Sayın Müsteşara okulumuzda yürütülen çalışmalar  hakkında bilgi verildi. Yıl içinde uluslararası alanda gerçekleştirilecek  sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.