ANKARA / ÇANKAYA - Kavaklıdere Ortaokulu

Kavaklıdere Ortaokulu

Kavaklıdere Mahallesi, Büklüm Sokağı No101, 06680 Çankaya/Ankara
Vizyon
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarısını arttırmak için kullanmak, mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, ben değil, biz olarak hareket etmek, tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp, özveriyle çalışmak, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanaklar sağlamak.
Misyon
Atatürk İlkelerine bağlı laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan, bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Alice Hackidhon´18 Turnuva Birincisi (24 Mart 2018); Kodu Cup Türkiye 2018 Finalisti (10 Eylül 2018); Oyunumu Kodluyorum 2019 (Ortaokullar arası II. ulusal oyun kodlama yarışması) Üçüncülük Ödülü (25 Nisan 2019)
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
09.10-15.40
İngilizce, Çince
Ulaşım
Kurumumuz Kavaklıdere semtinin merkezinde bulunmaktadır. Tunalı Hilmi Caddesi´nin paralelinde yer almaktadır. Ulus´tan, Otobüs ve Dolmuş ulaşımı vardır.Kızılay´dan, otobüsle ulaşım bulunmaktadır.
Büklüm Sokak No:101 Kavaklıdere-Çankaya/ANKARA
Kızılay: 1,9 km Ulus :4 km