ANKARA / ÇANKAYA - Kavaklıdere Ortaokulu

Öğrencilerimiz En Değerli Cevherlerimizdir

Değerli Velilerimiz; öğrencilerimizin toplum içinde var olmaları, kendini yetiştiren, gelenek ve göreneklerine bağlı ,toplumsal kurallara dikkat eden, ülkesinin gelişimine katkı sunan, üretken, paylaşımcı, tüm canlılara   değer veren, saygı ve sevgi içinde yetişmiş Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını seven bireyler olmaları bizler için her şeyden önce gelen hedeflerdir.Türkçe, matematik öğretiminden önce değerler eğitimini öğretmeyi ilke edinmiş bir eğitim kurumuyuz. Bugün vereceğimiz karneleri not bağlamında değil konuların istenilen düzeyde öğrenilip öğrenilemediğinin tespiti noktasında değerlendirin. Tüm öğrencilerimiz topluma ayrı katkılar sunacak ayrı yeteneklere, ayrı karektere sahip birer cevherdir. Biz, sizlerle birlikte çıktığımız eğitim yolculuğunda beş yüz otuz ayrı cevherden her birini kendi gelişimlerinin en üst noktasına çıkartma gayretindeyiz. Bizim uğraşı alanımız olan bu değerlerin ,duyguları, yaşanmışlıkları, aile ilişkileri, kalıtsal özellikleri, çevresel faktörler ayrı ayrı harmanlandı ve onlar için en uygun öğrenme ortamları oluşturulmaya çalışıldı. Bu zorlu, engellerle dolu süreç neticesi elde edilen sonuçların  her birinde sizlerin, bizlerin en önemlisi de canımız öğrencilerimizin, yavrularımızın alın teri olduğu gerçeğini unutmadan  onlara bu yolculuğu tamamlamış olmanın dahi saygıyı hak eden bir davranış olduğu gerçeğini hissettirin. Eğitim maratonunda , birinci ikinci gelmekten öte tüm öğrencilerimizin varış noktasına gelmesini takdire şayan buluyor; tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Köksal Arslan Kavaklıdere Ortaokulu Müdürü.

19-01-2024

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 23:16 - Görüntülenme: 237